Walking Hockey Toernooi LMHC

Sinds een aantal jaren vormt een 15-tal fanatiekelingen bestaande uit mannen en vrouwen een OldStars Hockey team bij de hockeyclub Laren (LMHC). Het is tot nu toe een succesvolle formule geweest om te ontspannen en de “oude” hockeykwaliteiten nog enigszins te benutten zoals ze dat zelf zeggen.

De eerste training vond plaats op vrijdag 19 november 2019 en ondertussen zijn ze klaargestoomd om de eerste wedstrijden te gaan spelen als team zijne. Daarom organiseert de groep in samenwerking met de buurtsportcoaches het eerste landelijke Walking Hockey toernooi bij LMHC waarbij diverse andere OldStars Hockey teams uit de rest van Nederland worden uitgenodigd om tegen te spelen.

Het is de bedoeling om er een fantastisch event van te maken waarbij het nodige publiek hier natuurlijk een onderdeel van is. Daarom wil het OldStars Hockey team van Laren bij deze iedereen uitnodigen om te komen kijken op vrijdagochtend 21 april van 11:00 en 12:30 uur op het sportpark van de Larensche Mixed Hockey Club aan de Eemnesserweg 33a, 1251 NB in Laren. IEDEREEN IS WELKOM

Meer informatie kunt u opvragen bij buurtsportcoach Jur Maatman: jur@belsportiefengezond.nl