Over ons

Het team

Hieronder ziet u een overzicht van het team van fanatieke beweegcoaches. Ons team bestaat uit een teamleider / JOGG regisseur en beweegcoaches die actief zijn op verschillende domeinen. Wilt u weten waar we actief zijn? Neem dan gerust een kijkje!

BEL Sportief & Gezond is een onderdeel van de Sportprofessional.nl BV groep. Sportimpuls.nl BV is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams.

Lorenzo Tat
Aanvoerder en Fit@school ondersteunen

Wouter Schouwenaar
Jogg, Aangepast sporten, Fit@school organiseren en Kanjers in de sport

Jamy van Ijken
Sportkanjerclub, Ondersteuning Jongerenwerk en Sportevenementen organiseren

Ryan de Waal
MQ scan

Jur Maatman
Old stars activiteiten

Elyza Altemul
Jeugdfonds sport en cultuur en Volwassenenfonds sport en cultuur

Nick Scholten
Specialist sport bewegen, gezondheid en preventie em Valpreventie strategie

Tessel Kok
Valpreventie strategie

Enzio Veraart
Beweegloket, Wandelchallenge en Fit@school ondersteunen

Vacatures

Wij zijn nog op zoek naar verschillende sportprofessionals. Kom jij ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Stages

Bij Buurtsportteam Sportief en Gezond zijn wij op zoek naar verschillende stagiaires, zowel op MBO als HBO- niveau. Zij zijn actief bij activiteiten voor de jeugd, volwassenen en ouderen. Daarnaast zijn ze bezig met het voorbereiden van lessen en/of evenementen! Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar stage@sportimpuls.nl. Bekijk onze vacatures.