Beleef je jongeren jaren opnieuw!

Met het ‘TOEN IS TERUG FESTIJN’ gaan we TERUG naar TOEN. TERUG naar het contact met mensen (op afstand), leuke en vernieuwende activiteiten maar vooral de gezelligheid van samenzijn.

Op 18 oktober 2021 vinden de eerste fittesten plaats in het Huis van Eemnes. Wij van Sportief en Gezond BEL vinden dit een mooie gelegenheid om voor de senioren een feestje te organiseren. Dit met name na een lange periode waarin veel mensen en voornamelijk senioren nauwelijks naar buiten of naar een activiteit konden.

Sportief en Gezond BEL vindt het dan ook van belang dat alle senioren in het zonnetje worden gezet! Met de voornaamste redenen dat men weer in contact kan komen met elkaar en weer zin krijgt om oude en of nieuwe activiteiten weer op te pakken.

Tijdens deze dag zijn er diverse activiteiten zoals: Muziek van de Swinging Seniors – Koor de Wijdevogels – Bowls – Koersbal – Bibliotheek activiteiten – Yoga – Pilates – Ballet – Schaatsen – Bingo! – Turbo ontmoeting – Fiets een eigen smoothie – Lezing Natuurfotografie – Lezing Mentale gezondheid – Lezing OORzaken – Line dance – Fotohoekje – Silentdisco met DJ Wouter – Schilder je mooiste doek – Oud Hollandse spelletjes – Wandel een record tijdens de wandel estafette.

De dag is van 10.00 t/m 16.00 uur en is geheel vrijblijvend.

Locatie: Huis van Eemnes, Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes

LET OP!

*Een coronatoegangsbewijs is voor het ‘TOEN IS TERUG FESTIJN!’ verplicht: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck (app of papier) kunt u deze coronabewijzen laten zien.