1 juni 2023 - Digitale opening leefstijlpunt

Leefstijlpunt geopend in Blaricum, Eemnes en Laren!
Een bijzondere opening van het Leefstijlpunt op 1 juni! Het Leefstijlpunt werd op 3 locaties tegelijk geopend: in Blaricum, Eemnes en Laren. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over gezondheid, opgroeien, sporten en bewegen, geldzaken, fijn wonen, etc. Kortom: het Leefstijlpunt is er om mensen op weg te helpen naar een gezonde en positieve leefstijl.
Bij het Leefstijlpunt zijn professionals aanwezig om inwoners te helpen. Denk aan de buurtsportcoaches, leefstijlcoach, budgetcoach en medewerkers van het sociaal wijkteam. In elke gemeente is er een inloopspreekuur: in de Malbak in Blaricum, in het Huis van Eemnes en in het Brinkhuis Laren.

Opening op 1 juni
Op alle drie de locaties werd het Leefstijlpunt tegelijk geopend. Dat gebeurde via een video-verbinding. In Blaricum verrichtte wethouder Joke Lanphen de openingshandeling door de rolbanner van het Leefstijlpunt te onthullen. Dat deed zij samen met Judith Kramer, de leefstijlcoach van het Leefstijlpunt. In Eemnes was wethouder Mirjam Havinga aanwezig en in Laren onthulde wethouder Flip de Groot de rolbanner.
Meer weten over het leefstijlpunt? Of kom langs bij één van de locaties op het spreekuur. Op de gemeentelijke websites is alle informatie te vinden:

www.blaricum.nl/leefstijlpunt
www.eemnes.nl/leefstijlpunt
www.laren.nl/leefstijlpunt