Volleybalverenigingen Voleem en The Smashers slaan handen ineen voor “OldStars Volleyball”

Het principe van Oldstars is de regels voor bestaande sporten zodanig aan te passen zodat ze minder belastend zijn daardoor ook door ouderen vanaf 55+ gespeeld kunnen worden. Walking Voetbal, Walking Hockey, Walking basketbal zijn voorbeelden van sporten die al op diverse plaatsen en bij verenigingen worden gespeeld. Nu is er ook een variant voor Volleybal ontwikkeld waarbij de spelregels zijn aangepast. Dit zijn o.a. een kleiner veld, niet meer springen en serveren alleen onderhands. Hierdoor wordt het volleybal meer geschikt voor 55-plusser, ook als u dit nog nooit gespeeld heeft.

Volleybalverenigingen Voleem uit Eemnes en The Smashers uit Laren willen deze nieuwe spelvorm gaan aanbieden in de BEL-gemeenten.Vanaf dinsdag 5 oktober 10.00 uur start de eerste OldStars groep in de BEL-gemeenten. In Het Huis van Eemnes is iedereen van harte welkom om mee te komen doen. De eerste 10 trainingen zijn gratis (inclusief een kopje koffie of thee), zodat u rustig kunt ervaren of OldStars Volleyball ook iets voor u is.

Meer weten over OldStars sporten? Kijk dan op https://oldstars.nl/volleyball/ Nu alvast inschrijven voor de OldStars trainingen? Stuur een mail naar recreanten@voleem.nl of mkanters@hetnet.nl en we houden u op de hoogte.

Wanneer je samen op het veld of in de zaal staat blijf je fit en maak je simpelweg minder kans op mobiliteitsverlies. Daardoor blijf je onder de mensen. Zowel tijdens het bewegen en tijden de “DERDE HELFT” worden nieuwe vrienden gemaakt”.