Op donderdag 15 oktober, van 09.30 t/m 11.30 zal dit evenement plaatsvinden in het Huis van Eemnes. Halverwege het sportevenement is een kort pauzemoment. Deze ochtend is bedoeld voor kinderen met de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

De beweegcoaches pakken uit met verantwoorde sport- en spelactiviteiten, tevens zijn freerunners aanwezig die alle kinderen uitdagende trucs en tricks leren. De entree bedraagt €1,- per kind. Het is alleen mogelijk om contant en gepast te betalen bij aankomst.

Voor een optimale voorbereiding stellen wij het erg op prijs als iedereen zich vooraf aanmeldt. Via onderstaande link is aanmelden mogelijk:  https://www.sportplezierbeginthier.nl/activiteit/150569/freerun-en-sport-spel

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen mogen volwassenen helaas de sportzaal niet in. Wel is er eventueel een mogelijkheid om in het aanwezige restaurant plaats te nemen, naar gelang er ruimte is uiteraard.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Lorenzo via lorenzo@sportiefengezondbel.nl of Maureen via maureen@sportiefengezondbel.nl

Facebook: https://www.facebook.com/events/697700327768201